De som mottak beviset under utdelingen i laugsalen i Oslo, og som nå kan kalle seg rørleggermestere var, Ingar Martin Dyrerud, Ekeberg Varme & Sanitær AS, Mats Eidsvåg, Rør-System AS, Johannes Drevander Hovda, Rørleggermester Torstein Solli AS, Stian Iversen, Ekeberg Varme & Sanitær AS, Arild Johansen, Rørleggermester Torstein Solli AS, Torstein Arne Hagen Melbye, Tece Norge AS, Bjørn Egil Eriksen Refsdahl, Rør & Kjøkken AS, André Sikora, Østlandske VVS AS, Tom Even Skogsrud, Ringside Rørleggerbedrift AS, Glenn Steffensen, Ekeberg Varme & Sanitær AS, Brede Stefferud, Østlandske VVS AS. 

Oldermann i Oslo Rørleggerlaug, Knut Jensen, åpnet med å gratulere de nye mesterne med mesterbrevet, og påpekte at de kan være stolte av det betydelige arbeidet de har lagt ned for å kunne kalle seg rørleggermestere. Nå har dere det synlige beviset på at dere er rørleggermestere. 
- Oslo Rørleggerlaug er at av de mest aktive og største laugene i Norge, og selv om mange til daglig er konkurrenter, er vi gode kamerater i lauget, og opprettholder gode tradisjoner som ved å hedre de nye rørleggermesterne. Alle har forskjellig mål med å ta mesterbrevet, men felles for alle er at de skal bringe faget videre med kunnskap og erfaring. Selv en rørleggermester blir aldri utlært, og det å hente erfaring og kunnskap gjennom laugets medlemmer er en viktig mulighet alle har, poengterte han. 

Mesterbrevnemda
For Mesterbrevnemda stilte denne gangen med kompetanserådgiver Martin Huth.

Han gratulerte alle mesterne med deres mesterbrev og poengtere at mesterbrevet synliggjør sammenhengen og forståelsen mellom teori og praksis, og er den høyeste tittelen en håndverker kan få. Huth poengterte også at fagkunnskap gir trygghet, både for de som kjøper hånsverkstjenester, og ikke minst for en selv. Disse lederkvalifikasjonene må gjøres mer kjent, mente han. Han var også opptatt av at mesterbrevtittelen misbrukes, og det var viktig at dette ble rapport inn til nemda, hvis man oppdaget slike tilfeller. Han understreket til slutt at det viktigste for de nye mesterne er å fortsette å søke kunnskap og erfaring. 

OHIF
Rørleggermesterne fikk også mange godord og gratulasjoner fra administrerende direktør Eivind Andersen i Oslo Håndverks- og Industriforening  (OHIF).som er Norges eldste næringsorganisasjon. Siden 1838 har foreningen arbeidet for å ivareta kvaliteten i fagopplæringen, fremme håndverkernes fagkompetanse og styrke deres posisjon i samfunnet. Andersen fortalte litt om historien til foreningen, og om den flotte laugsalen selve utdelingen foregår. Han avsluttet sin tale em en ny vri, og med en vakker vise som han fremførte på gitar og som skape god stemning i salen. 

Daglig leder Jens Løvås i Rørentreprenørene Norge ,Oslo & Omegn som sammen med Martin Huth fra Mesterbrevnemda stod for selve utdelingen, påpekte ovenfor VVSforum at han synes det er svært hyggelig at så mange i Oslo ønsker å videreutdanne seg i faget. Det er viktig å ha høy kompetanse i bedriftene for å sikre sunn drift, og gode seriøse rørleggerbedrifter. 

VVSforum gratulerer alle de nye rørleggermesterne.