- Samarbeidet med Norges skiforbund fungerer bra og vi er godt tilfreds med samarbeidet vi har og har hatt, sier daglig leder i VVS Eksperten, Jan Vang til www.vvsforum.no.

Sponsoravtalens størrelse ønsker ingen å kommentere, men det er snakk om betydelig beløp for å komme inn i det gode sponsorselskap i langrenn.

Synlig på TV
Ski-NM del 1 går av stabelen på Gåsebu med Vang Skiløperforening som arrangør. Mesterskapet arrangeres 24. til 28. januar. VVS Eksperten vil gjennom sitt sponsorat være synlig på mange områder. Startnummer for sprint herrer på torsdag og stafett damer søndag, bannere på stadion og i TV-sone, logo på podium, logo på storskjerm og på annet markedsmateriell.

- Vi får bred synlig gjennom at mesterskapet har bred dekning på NRK. Langrenn er en nasjonalidrett og det er viktig å vise seg frem i et slikt positivt miljø, mener Jan Vang.

Kanskje skisponsingen er en forklaring til at VVS Eksperten gjør det bra. I 2011 leverte VVS-kjeden gode tall og sjefen i VVS Eksperten er tilfreds med 2012 også.

2013 blir som fjoråret
- Det ble et bra år i fjor uten at jeg kan gi konkrete tall på dette tidspunktet, sier Jan Vang.

- Hvordan tror dere at 2013 vil arte seg?
- Vi regner med at 2013 vil ligge på samme nivå som 2012 når det gjelder omsetning og bunnlinje, hvis alt utvikler seg slik det ser ut nå.

VVS Eksperten vil i fremste rekke prioritere kurs og kompetanse for sine medlemsbedrifter i år. For øyeblikket består kjeden av 230 medlemsbedrifter.