Byggetiden er estimert til 33 måneder, men den faktiske tiden vil naturlig nok kunne påvirkes av salget i de ulike trinnene. Det planlegges byggestart tidlig i 2025. Kontraktsverdien er satt til 585 MNOK (eks mva), og Snøbyen Pluss blir dermed blant de største prosjektene i entreprenørkonsernets portefølje.

– Vi er selvsagt svært tilfredse over å ha fått tilliten til å oppføre dette flotte prosjektet. Ø.M. Fjeld har gjennomført mange spennende og store boligprosjekter siden selskapet ble etablert i 1948, men dette er første gang vi bygger for Selvaag Bolig. Selskapet er kjent som en svært ryddig og profesjonell byggherre, og vi gleder oss til å samarbeide tett og godt med dem for å sikre at boligkjøperne i Snøbyen Pluss skal bli tilfredse, sier konsernsjef Ole Johan Krog i Ø.M. Fjeld i en melding.

Frem til han tiltrådte stillingen som konsernsjef 1. juni, hadde han som daglig leder i regionselskapet ØMF Romerike Kongsvinger en sentral rolle i tilbuds- og forhandlingsprosessen med Selvaag Bolig.

– Det føles godt at vi er med når boligtoget begynner å bevege seg igjen. Byggingen av Snøbyen Pluss vil på alle måter være et viktig oppdrag for oss, ikke minst for å sikre og ta vare på den solide boligkompetansen vår i en tid med langt færre boligprosjekter i markedet, sier Krog.