Det nærmer seg VVS-dagene, og Resideo er en av de mange trofaste utstillerne som bruker messa aktivt for å markedsføre seg selv, tiltrekke seg nysgjerrighet fra nye potensielle kunder, og selvfølgelig ønske velkommen alle trofaste kunder og samarbeidspartnere. Men i motsetning til tidligere år, hvor det har handlet om å vise fram flest mulig produkter, har pendelen gradvis svingt mere mot de gode samtalene.  

– I år har vi valgt å kun ha fokus på ett produkt, som jeg er sikker på vil gi god respons, forteller han.

I fjor kjøpte Resideo sikkerhetsselskapet sfty, som har spesialisert seg på felles varsling i boligsameier og borettslag. Den komplette sikkerhetspakken er basert på smart, trådløs teknologi, som intrigerer brann-, røyk- og vanndeteksjon med temperatur- og fuktighetsovervåking.

- Modellen er skalerbar og modulær med design for enhver eiendomsstørrelse, samt et brukervennlig grensesnitt som gjør felles brann- og vannlekkasjevarsling til en overkommelig investering i sikkerhet og økt trygghet, sier Stein Bakker CEO hos sfty by Resideo.

– Vår vannstoppventil er en integrert del i denne plattformen, som gjør at mulige vannskader raskt og effektivt stoppes dersom en vannlekkasje detekteres. Samtidig vil utvalgte personer få en varsling på mobilen. I år vil representanter fra sfty delta på standen vår og ha learning point på vannstoppventilen og den plattformen de tilbyr. De holder til på Lilleaker i Oslo, og dette er en fin måte å trekke ut synergier av selskapene på.

Resideo har også valgt å bemanne opp standen, og har derfor invitert sitt markedsteam i Storbritannia, samt sjefen for Region nord.  

– Det er hyggelig å kunne vise at vi er flere kollegaer samlet, og ikke bare de kjente fjesene Roar (Aarø Syvertsen, Morten (Helgerud) og meg, sier Tom Fjordvang.

– Jeg har veldig tro på god pågang på standen også i år. Her vil det være alle muligheter til å få en hyggelig fagprat og en pust i bakken for de besøkende!