Canes Ypsilon tilbyr en omfattende løsning som integrerer vann- og varmedistribusjon, med muligheter for avløp og sjakter, alt sammen plassert i ett skap. Dette systemet er designet for å være helt usynlig på badet, med ingen rørskap synlige, og fremmer en estetisk tiltalende tilnærming som allerede blir brukt i flere prestisjetunge leilighetsprosjekter. 

Ypsilon er en 100% utskiftbar installasjon, som sikrer lekkasjesikkerhet ved at eventuelt vann dreneres direkte til gulvet. Fronten av skapet består av to dekorative plater i 6 mm herdet kvalitetsglass. 

- Den øverste platen er funksjonelt hengslet for å gi enkel tilgang, og standardfargene hvitt og sort glass passer godt til de fleste moderne bad. For å møte individuelle preferanser, kan andre farger og design leveres på forespørsel. Enkel tilgang til sisternen og annet teknisk utstyr sikres, noe som gjør det enkelt å bytte ut deler ved behov, sier Sondre Try Aagesen  i Canes i en pressemelding.

Ved å redusere grensesnittene mellom forskjellige faggrupper, gir Ypsilon en svært tidsbesparende og rask monteringsprosess. Canes' prefabrikkerte vann- og varmeskap kan enkelt tilpasses Ypsilon, noe som ytterligere forbedrer installasjonsprosessen, skriver Canes videre. 

- Navnet "Ypsilon" henter inspirasjon fra den Y-formede broen i Drammen, hvor Canes har sitt hovedkontor. Denne broen, kjent for sitt unike design, reflekterer hvordan Ypsilon-skapene fungerer som brobygger mellom vann og varmedistribusjon i ett og samme skap», sier Aagesen. 

Canes vil presentere Ypsilon under årets VVS-dager denne uken, og ønsker de besøkende velkommen til deres stand i Hall D: 02-25/28.