Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

VKE med bredt fagprogram på VVS-dagene

Publisert
VKE arrangerer to seminarer under den siste dagen på VVS-dagene. Der tar man også en spennende debatt om naturlig ventilasjon i nordisk klima.

Denne artikkelen er over 8 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
19-21. oktober møtes bransjen på Lillestrøm på VVS dagene. VKE vil har egen stand på VVS –dagene. Her kan du møte administrasjonen og representanter for styret for å få informasjon om den nye fagutdanningen for ventilasjonstekniker. Opplæringsbedrifter kan melde sin interesse for å få ta imot en eller flere av de første ventilasjonstekniker lærlingene. Fredag den 21. oktober kl. 13-15 arrangerer VKE seminar med 2 foredrag og en spennende debatt. Vi tar diskusjonen om naturlig ventilasjon i Nordisk klima. Fagprogrammet på VVS-Dagene:
Fredag 21. oktober kl. 13.00 – 13.30Tema: Ny bransjeveileder for luftbehandlingsaggregater mht. produktdokumentasjon og energiberegning VKE presenterer nyutviklet veileder for dokumentasjon av egenskaper til luftbehandlingsaggregater (AHU - Air Handling Units) med relevans for energiberegninger i henhold til norsk standard og praksis.  VKE bedriftene har gått sammen om å lage dette dokumentet og vil forplikte seg til å dokumentere iht. veilederen. Foredragsholder VKE & prosjektdeltakerne Fredag 21. oktober kl. 13.30-14.00 Tema: Ventilasjonstekniker – endelig egen fagutdanning Det er stor sannsynlighet for at de første ventilasjonsteknikerne skal ut i lære allerede i 2018.  VKE presenterer innholdet i den nye fagutdanningen og prosessen videre hvor bransjen kan være med og påvirke. VKE v/Aud Børset Dellrud Fredag 21. oktober kl. 14.00-15.00 Tema: Naturlig ventilasjon i Nordisk klima VKE tar debatten på VVS-dagene.  Innledning og paneldebatt.  Her møtes Arkitekten og Entreprenøren, Norges Astma og Allergiforbund og Byggherre for å diskutere fremtidens ventilasjon.
  • Kari Thunshelle, Prosjektleder Sintef Byggforsk (møteleder)
  • Knut Skogstad, Forretningsutviklingssjef i Flexit AS
  • Roy Frivoll, Forvaltningsdirektør Avantor
  • Kai Gustavsen, Fagsjef Inneklima i Norges Astma og allergiforbund
  • Petter L. Nøstdal, Markeds- og FoU ansvarlig i Veidekke Entreprenør AS
  • Inger Andresen – Professor NTNU
Se hele fagrprogrammet her
VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283