Lars Henrik Berntzen
Lars Harald Berntzen er ansatt som Avdelingsleder Prosjektering i GK Inneklima AS, Tønsberg.

1. januar 2016 tiltrådte Lars Henrik Berntzen stillingen som Avdelingsleder – i den nye prosjekteringsavdelingen til GK Inneklima i Region Sør, med kontor i Tønsberg.

Lars Henrik er 28 år og kommer sist fra stillingen som VVS-rådgiver hos Asplan Viak i Tønsberg, hvor han hadde hovedansvar for BIM-kompetanse i VVS-avdelingen. Han er utdannet ved Høyskolen i Oslo Akershus, og avsluttet der i 2010 med en bachelor i Energi & Miljø.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Avdelingsleder i den nyopprettede prosjekteringsavdelingen. Et av hans hovedområder her vil bli å etablere stabil prosjekteringskompetanse og kapasitet for egne GK-prosjekter. Han vil selvsagt også jobbe tett med GKs prosjektledere, spesielt innenfor entreprise.

Prosjekteringsavdelingens tjenester skal på sikt tilbys i hele Region Sør.

GK ønsker Lars Harald velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!


Ragnhild Vikhagen
Ragnhild Vikhagen er ansatt som Prosjektingeniør Entreprise i GK Inneklima AS, Bergen.

1. februar 2016 tiltrådte Ragnhild Vikhagen stillingen som Prosjektingeniør – avd. Entreprise i GK Inneklima AS, i Bergen.

Ragnhild er 26 år og kommer sist fra Reinertsen AS, hvor hun de siste fire årene har jobbet som HVAC-ingeniør. Her hadde hun arbeidsoppgaver som; design og styring av nye ventilasjon- og kjøleanlegg, samt vedlikehold og modifikasjon av eksisterende anlegg offshore. Hun er utdannet VVS-ingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag.

I GK vil hun i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør i Entrepriseavdelingen innen ventilasjon på nybygg. Hun er allerede involvert i Elektrosentralen på Flesland, et nytt bygg for forsyning av reservekraft til viktige forbrukere på Flesland flyplass.

GK ønsker Ragnhild velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!


 Håkon Pettersen
Håkon Pettersen er ansatt som Prosjektleder BA i GK Inneklima AS, Sørreisa.
 
1. februar 2016 tiltrådte Håkon Pettersen stillingen som Prosjektleder – avd. Byggautomasjon i GK Inneklima AS, på Sørreisa. 
 
Håkon er 37 år og kommer sist fra Aker Solutions hvor han jobbet som fagansvarlig på Instrument/Automasjon avdelingen i Tromsø.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder for Byggautomasjon innenfor området entreprise, men han vil også være involvert i enkelte serviceoppdrag for GKs kunder, nye- og eksisterende. 

GK ønsker Håkon velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!