– Rørkjøp er et fantastisk sted å jobbe, med mange muligheter og spennende planer fremover, sier Tom Erik Stræte og Ken Paulsen som akkurat har begynt i kjeden.

Rørkjøp satser som aldri før i det nye året. Med to nye ansatte på laget blir kjedekontoret enda bedre til å betjene medlemmene i det som er Norges største rørleggerkjed, skriver Rørkjøp i en pressemelding. 

– Jeg kjenner miljøet og medlemmene fra tiden jeg satt i styret i Rørkjøp. Det er en utrolig flott gjeng som jeg ønsket å jobbe videre med, forteller Tom-Erik Stræte, nyansatt medlemskontakt i Rørkjøp.

Han skal arbeide med rekruttering av nye medlemmer og hjelpe eksisterende medlemmer fra Trondheim og nordover.

Rask til å si ja
– Det var ikke tvil om at jeg skulle si ja da jeg fikk tilbudet. I de årene jeg ikke var i Rørkjøp har jeg savnet miljøet og folkene. Jeg trivdes godt der jeg var, men dette var en utfordring og en mulighet til å få jobbe med Rørkjøp som jeg ikke kunne si nei til, sier Stræte.

Han har samtidig fått en ny kollega i Ken Paulsen som skal jobbe som teknologipedagog i Rørkjøp. Oppgavene blir å kurse og drive opplæring av medlemmene i de tekniske løsningene kjeden har utviklet.

– Rørkjøp utvikler mange smarte løsninger som skal gi medlemmene enklere hverdager og øke lønnsomheten. Min oppgave blir å sørge for at de bruker verktøyene optimalt og dermed jobber enda smartere, forteller Paulsen.

Klar visjon for IT
Paulsen skal i tillegg bidra til utviklingen av kjedens nettbutikk og de interne it-prosessene.
– Rørkjøp har en idé og en klar visjon for hva de ønsker med IT-utviklingen. Det gjør at dette er et fantastisk sted å jobbe og jeg var aldri i tvil om at jeg skulle takke ja da de ønsket å ansette meg, sier Paulsen