Det var flere dyktige kandidater til stillingen som avdelingsleder. Valget falt til slutt naturlig på Heine Lund-Olsen (45). Heine kommer fra stillingen som avdelingsleder i COWI. Han har tidligere jobbet som elektromontør, før han utdannet seg som ingeniør i elkraft ved Oslo ingeniørhøgskole. I 1996 begynte han i IGP, som senere ble kjøpt opp av COWI.

Tidligere samarbeidet med Multiconsult
I COWI har Heine de siste årene hatt ansvaret for å bygge opp tverrfaglige kontor i Drammen og Kongsberg, kontorer han startet opp i 2008. Samme året overtok han ledelsen for et mindre RIE-miljø på Notodden. I dag er det 22 ansatte på Drammenskontoret, 13 ansatte på Kongsbergkontoret og fire ansatte på Notodden.

- Vi har skapt gode resultater de siste årene. Nå er jeg er klar for nye utfordringer og Multiconsult er et riktig valg for meg. Jeg har samarbeidet mye med Multiconsult i prosjekter og kjenner flere av medarbeiderne i Drammen. Jeg liker kulturen i Multiconsult og ser frem til å bli en del av et dyktig og kompetent miljø. Jeg ønsker å bidra til en fortsatt god utvikling i avdelingen, sier Heine.

Kjenner lokalmarkedet i Drammen
Heine har erfaring fra en lang rekke prosjekter i og utenfor Drammen, både som prosjekterende, prosjekt- og prosjekteringsleder.

- Heine fremstår som en dyktig, engasjert og reflektert leder som er kunde- og resultatorientert. Han har opparbeidet seg god bransjekunnskap og kjenner lokalmarkedet i Drammen godt, sier René V. Flandorfer, regionsleder i Sør.

Ny organisering og nytt lederteam
Drammenskontoret har endret organisasjonen til en forretningsområdeorganisering og har fått et nytt lederteam. Dette består av består av Heine Lund-Olsen (avd.leder), Åsmund Tørvi (bygg og eiendom), Ketil Johansen (samferdsel og infrastruktur) og John-Ivar Asbjørnsen (industri, olje & gass og energi).

- Disse endringene, sammen med gode markedsutsikter, gir et godt grunnlag for lønnsomhet og utvikling av avdelingen. Drammenskontoret til Multiconsult er nå inne i en positiv utvikling, sier Flandorfer.