Prosjektene har blitt knadd og belyst gjennom et godt samarbeid mellom Betonmast og Godhavn. Godhavn er en betydelig og solid eiendomsaktør i Trondheimsområdet. Firmaet har over 30 års erfaring med prosjektutvikling og prosjektadministrasjon for store og små utbyggingsprosjekter.

Heimstad
Heimstad 5 er det siste byggetrinnet i boligfeltet Hårstadhaugen på Tiller utenfor Trondheim. Prosjektet består av 12 leiligheter, fordelt på fire punkthus i tre etasjer og tilhørende carporter. Prosjektet har en samlet BTA på ca 1770 m2, og en kontraktssum på ca 31 MNOK ekskl. mva.

Spaden er satt i jorda, og 12 familier skal etter planen være innflyttet til jul 2015. Salget er godt i gang, men det er fortsatt noen enheter igjen, og utbygger oppfordrer alle til å løpe å kjøpe.

Nardovegen
Nardovegen er et mer sammensatt prosjekt, som består av 51 leiligheter og 4 eneboliger. Leilighetene er primært 2-romsleiligheter og noen 1- og 3-romsleligheter, og er fordelt på 3 blokker og en 5-mannsbolig. Prosjektet har en samlet BTA på ca 4700m2, og en kontraktssum på ca 54 MNOK ekskl. mva.

Prosjektet har en attraktiv og sentral beliggenhet nært sentrum, rett ved Norges nest største universitet, NTNU Gløshaugen. Eneboligene ble solgt ut allerede tidlig i sommer, mens salgsstart for leilighetene blir i månedsskiftet januar/februar.

Det legges opp til en tøff fremdrift i prosjektet, som samlet skal være ferdig til desember 2015. Tomten ligger svært utfordrende til for Betonmast, ettersom den ligger i en bratt sandskråning med innslag av kvikkleire. Første delmål er å ha to av blokkene innflyttingsklare allerede til skolestart høsten 2015