- Vi hadde besøk av folk som opplevde sitt marerittbad, andre med igangværende prosjekter som ikke helt går på skinner, og noen med luftige planer om drømmebad. Felles for alle, er at de har hørt om, og ønsker seg Våtromsnormen. Vår oppgave har vært, som alltid, å forklare dem at BVN IKKE er en forskrift, men en frivillig sak de må avtale med utførende våtromsentreprenør, forsetter Gulbrandsen.

Besøkende fikk blant annet dokumentasjonene fra BVN-badene 2008, 10 og det nye i 2011: Bad i blokk.

- Det er nå ca. 22.000 FFV-sertifiserte håndverkere som har adgang til å delta i byggingen av BVN-definerte bad. Vi håper at mange av de vil merke økt etterspørsel etter vårt arbeide på messen. Vi hadde mange samtaler med kursinteresserte håndverkere, og når de fleste vil ha, BVN bad, føler vi at det arbeidet som gjøres gir resultateter, forteller en engasjert Gulbrandsen.

Et gullkantet verdipapir.
Å ha et FFV-bevis som Godkjent våtromsbedrift er et verdipapir med stigende kursverdi. Å komme med på denne eksklusive listen som per nå består av 900 bedrifter, begynner tydeligvis å bli mer interessant for håndverkere, uansett faglig plattform.

Det er fordi det dokumenterer den kunnskap som skal til for å inngå avtaler om at BVN skal brukes i prosjekter på badet til for eksempel tante Agathe. Eller hos AF-gruppen og Skanska for den saks skyld. Vi merket også interesse fra de store entreprenørene, husbyggefirmaer, og til og med eiendomsmeglere, sier lederen for fagrådet.

Større stand i 2013?
FFV synes deres stand 28m2 ble i snaueste laget i år når det stod på som verst.

- Trekkplasteret, BVN-kunnskapstesten ” Vinn Våtromskamera”, med premien displayed nedsenket i akvarium, frister til gjentagelse for 4 de gang i 2013. Analysene av svartalongen gir oss dessuten viktig input i vår markedsføring. Så med nye skreddersydde brosjyredisplays, utdeling av kunnskapsepler, vanntette kameraer og goboprosjektor i himlingen, kan vi spare penger på utvikling av standkonseptet i 2013. Vi trenger bare litt mer plass, - og kanskje noen flere medarbeidere, avslutter en entusiastisk Lars Gulbrandsen til slutt.