Hun setter videre fokus på: -  For å oppnå smarte bygg må det ofte installeres en hel del sensorikk, komponenter og tekniske installasjoner. Komponentene og installasjonene bidrar til at vi kan levere akkurat det behovet bygget har og dermed redusere inneklimaklager og energikostnader. Samtidig sørger det for større grad av utskiftning fremfor bevaring. 

Program og påmelding finner du her

ITBAktuelt, inviterer i samarbeid med foreningen Integra til konferanse og nytt bransjetreff om bærekraft, teknologi og drift i landets nærings- og formålsbygg. Fjorårets konferanse trakk fullt hus og forventningene til årets med sitt aktuelle og omfattende programinnhold, er like stort.

Konferansen finner sted 14. november i Ambassadens nye lokaler i Henrik Ibsens gate i Oslo. Det ikoniske bygget skaper helt unike rammer rundt alle typer event og arrangementer. Under det opprinnelige trekantbygget har man gravd ut en helt ny etasje som huser toppmoderne eventlokaler med plass til opptil 650 mennesker.

Her vil deltagerne få høre innlegg om hvordan landets nærings- og formålbygg kan endre sin klimapåvirkning, øke sin energieffektivitet, bedre sitt inneklima, bygge enklere og mer kostnadseffektivt, hvordan bruke teknologien smartere, hvilke tiltak er smarte, og hva driver vi egentlig med, samt oppnå økt funksjonalitet med bedre avkastning på sine investeringer.

Årets foredragsholdere og hva de skal snakke om finner dere her