Stig Grindahl i ITBAktuelt og Roar Smelhus i Integra gleder seg over nå å kunne presentere høstens store konferanse «Bærekraft, teknologi og drift 2024».

Konferansen finner sted 14. november i Ambassadens nye lokaler i Henrik Ibsens gate i Oslo. Det ikoniske bygget skaper helt unike rammer rundt alle typer event og arrangementer. Under det opprinnelige trekantbygget har man gravd ut en helt ny etasje som huser toppmoderne eventlokaler med plass til opptil 650 mennesker.

Her vil deltagerne få høre innlegg om hvordan landets nærings- og formålbygg kan endre sin klimapåvirkning, øke sin energieffektivitet, bedre sitt inneklima, bygge enklere og mer kostnadseffektivt, hvordan bruke teknologien smartere, hvilke tiltak er smarte, og hva driver vi egentlig med, samt oppnå økt funksjonalitet med bedre avkastning på sine investeringer.

- Økt bærekraft oppnås ved bruk av teknologi, mer systemintegrasjon, forenklinger og stort engasjement fra eiendommenes driftsenheter.​Nyttige tiltak må utredes og besluttes. Vi må utfordre gamle rutiner, og gjeldende beste praksis, vi trenger mer innovasjon fra tidligfase til gjennomføring og drift, uttrykker både Stig og Roar engasjert.

Program og påmelding finner du her

- For at eiendomsselskapene, private og offentlige, og bransjen «teknikk i bygg» skal lykkes med sine ambisjoner, kreves det mer kompetanse. Hvilken kompetanse er blant temaene som vil bli diskutert på årets konferanse.  

Konferansens målgruppe er eiendomsselskaper, nærings- og formålsbygg, prosjektledere og rådgivere, leverandører/entreprenører, forvaltning, utvikling, teknikk i bygg og driftsansvarlige.

Konferansens hensikt er gjennom 4 seksjoner og 2 paneldebatter å tydeliggjøre dagsaktuelle problemstillinger og gi forslag til løsninger for hele verdikjeden “teknikk i bygg”, hvilke, hvorfor og hvordan.Vi må sammen styrke den faglige kompetansen i alle ledd,  påpeker Smelhus og Grindahl

Årets foredragsholdere og hva de skal snakke om finner dere her

Påmelding til konferansen
- Vi gleder oss til 14.november, til en dag med med mye nytt og mange betraktninger i møte med hele verdikjeden. Programmet er mer eller mindre 100 prosent klart, med noen så justeringer som kommer på plass i løpet av veldig kort tid, runder Smelhus og Grindahl av med.

Konferanse programmet og hvordan melde seg på kan du lese mer om HER.