- Vår visjon har vært å være markedsleder på å lede vann. Det har vi lykkes med i det nordiske markedet. Vann begynner å bli en mangelvare i verden i dag, og Purus ønsker fremover å ta vår del av vannets kretsløp. Med økende grad av intelligente produkter, samhandling og gjenbruk av vann til ulike formål, blant annet til energigjenvinning, har vi satt nye mål og tanker for de neste 80, sier Rebecka Spånberg.  

The Art of The Water Cycle
Vår Masterplan frem til 2030 skal posisjonere Purus som, ikke bare en aktør som leder vann med ulike varianter av sluk og drenering, men forvalter vann gjennom produktutvikling og innovasjon. Vi har kalt dette "The Art of The Water Cycle, sier Spånberg mens hun står på messestanden til Purus sin nye portal.

- Neste år blir et jubileumsår hvor vi både skal feire alle menneskene som jobber hos oss, samtidig som vi skal strekke oss mot nye høyder. Purus sin satsing på VVS - dagene er den største i vår historie, og vi ønsker å fortelle alle at vi har kommet for å bli gjennom våre verdier engasjement, mot og ansvar, sier konsernsjefen. 

Nylansering Purus Academy
Jarle Ørnebo, Marketing Manager hos Purus, forteller at de også vil presentere et helt nytt Purus Academy under messen. Purus har utarbeidet helt nye opplæringsprogrammer for alle håndverkere, inkludert flisleggere og membranleggere. 
- Med dette konseptet håper vi at mange vil være med på både fysiske kurs og digitale kurs, og ikke minst ta sertifiseringskurset, hvor de får et stempel på at de er gode til å legge sluk riktig første gang. Dette merker vi stor interesse rundt, forteller Ørnebo.