- Comfort Alta har gjennom 50 år har bygd seg opp til å bli en meget solid rørleggerbedrift med en svært god butikk, sier markedssjef i Comfort-kjeden, Siw Holter. 

Prisen deles ut av Comforts kjedekontor og kriterier som blant annet er god på å følge kjedens konsept, har en inspirerende og flott butikk med gode resultater.

- Det var helt fantastisk for oss å få denne prisen, for vi har jo ny butikk og et veldig godt arbeidsmiljø. Dette er en ettertraktet pris, så det er veldig stort for oss, sier butikksjef Knut Karlsen i Comfort Alta.

Comfortmessen ble arrangert 16. og 17. februar 2016 på Clarion Hotell Gardermoen. Det var i år over 50 messestander og 400 deltakere tilstede under messen.

- Messen er svært viktig for Comfort og en viktig arena for kompetanseheving og gode samarbeid med leverandørene. Det blir også arrangert en stor festmiddag under messen med prisutdelig og underholdning, samt at en har interessante foredrag og informasjon fra kjeden sentralt, uttaler Siw Holter i Comfort.