Kristian Rønning[/caption]

Kristian Rønning:

11. oktober 2016 tiltrådte Kristian Rønning stillingen som Prosjektleder Entreprise i GK Rør AS, i Oslo/Kjeller.

Kristian er 25 år og kommer sist fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, VVS-ingeniør. Han har også tatt en mastergrad i Hong Kong innen Intelligent Building Technology and Management. Han har tidligere jobbet som rørlegger i Oras.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder, med tilhørende og varierte oppgaver. Han er ansatt i Oslo Entreprise, men vil jobbe mye fra Kjeller hvor han er involvert i bl. annet Gystadmarka Ungdomsskole på Jessheim, samt nytt kontorbygg for Rang Sells.

GK ønsker Kristian velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Klas Forfang[/caption]

Klas Forfang:

17. oktober 2016 tiltrådte Klas Forfang stillingen som Avdelingsleder i GK Rør AS, på Hamar/ Furnes.

Klas er 47 år og kommer sist fra stillingen som daglig leder i Ringsaker Takelementer AS. Her hadde han ansvar for økonomi, totalansvar for HMS og forbedringsarbeid basert på LEAN-prinsipper, samt det overordnede ansvaret for den daglige driften av selskapet.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Avdelingsleder, med tilhørende og varierte oppgaver. Med sin erfaring vil han lede avdelingen i hht GKs verdier, handlingsplaner og budsjetter. Han vil også organisere og ivareta den daglige driften av avdelingen. Avdelingen han jobber i er lokalisert i Furnes (ved Hamar), hvor GK nå har samlet alle sine fag i nye flotte og energieffektive lokaler.

GK ønsker Klas velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Trond Hansen[/caption]

Trond Hansen:

3. oktober 2016 tiltrådte Trond Hansen stillingen som Prosjektleder i GK Rør AS, avdeling Entreprise ved hovedkontoret Miljøhuset GK i Oslo.

Trond er 55 år og kommer sist fra Oras hvor han var med på arbeidet med utbyggingen av T2 Gardermoen. Han var i Oras involvert i flere store prosjekter, deriblant Den Norske Opera & Ballett, Postens Østlandsterminal på Lørenskog og Statoil næringsbygg på Fornebu.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder, med tilhørende og varierte oppgaver i sin avdeling. Han vil bl. annet ha ansvar for kalkulasjon, prising av anbud, samt generell prosjektledelse på små- og store anlegg. Han jobber nå med et boligprosjekt for Skanska med 152 leiligheter fordelt 5 blokker med sanitær, varme og sprinkler. Han vil også sikre at leveransene han har ansvar for leveres til rett tid og til avtalt pris.

GK ønsker Tore velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Geir Tore Pedersen[/caption]

Geir Tore Pedersen:

1. oktober 2016 tiltrådte Geir Tore Pedersen stillingen som Prosjektleder i GK Rør AS, i Moss.

Geir Tore er 55 år og kommer sist fra Varme og sanitær som han drev sammen med to andre medeiere. GK Rør AS kjøpte opp Varme og sanitær 30 juni 2016. Han har også arbeidet som prosjektleder i Bravida, og har jobbet på leverandørsiden med varmepumper og energisystemer i ca 10 år. Han er utdannet rørlegger og vvs ingeniør.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder, med tilhørende og varierte oppgaver i sin avdeling. Han vil bl. annet ha ansvar for kalkulasjon, prising av anbud, samt generell prosjektledelse på små- og store anlegg. Han vil også sikre at leveransene han har ansvar for leveres til rett tid og til avtalt pris.

GK ønsker Geir Tore velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!