Rørleggerbedriften er stor på prosjektmarkedet og har en lang merittliste å vise til. Med stabil arbeidskraft og kompetente rørleggere, har flere av de ansatte fått utmerkelsen «gullklokke» i bedriften. S-rør AS ble skilt ut fra Coop Inn-Trøndelag som eget aksjeselskap 1. januar 2014, og nå satser de i tillegg til prosjekt, på faghandelen i samarbeid med Comfort.

Daglig Leder, Roar Aasen, ser frem til å bli en del av Comfort-Kjeden.
- Der er større fokus på det tekniske i Comfort –kjeden nå en tidligere. Dette er helt klart interessant for oss å være en del av, ikke minst for å treffe likesinnede og bli oppdatert innen rørleggerfaget, sier daglig leder Roar Aasen i S-Rør AS.

Comfort gjennomførte 23.-24. januar et to dagers teknisk seminar for prosjekt -og anleggsledere i Comfort bedriftene på Hurdalsjøen, hvor over 100 deltakere deltok. Varme og varmeløsninger, tolkning av regelverk, vannskadesikker installasjon, kontraktsrett og motivasjonsarbeid, var noen av mange temaer som ble berørt.

- Jeg var heldig som fikk være med på dette seminaret med utrolig variert program, faglig tyngde og kompetanse. Til høsten setter Comfort i gang ERFA-runder hvor alle rørleggerne blir involvert. I dag kjører Comfort egne ERFA-runder både for butikkansatte, ny generasjon, prosjekt og ledere, men utvider altså ERFA-programmet til også å gjelde rørleggere. Litt usikker på hva ERFA betyr, men det blir sikkert bra, sier Aasen.

Etablerer ny butikk i Verdal
- Dette blir spennende. Vi har i dag også en liten butikk i Steinkjer, men dette blir noe annet. Vi har en plan om å åpne ny Comfort-butikk med sentral beliggenhet i Verdal rundt påsketider dette året, kanskje vi klarer det før, forteller en optimistisk Aasen.

Kjedetilknytning er fremtiden
Aasen er overbevist om at kjedetilknytning er veien å gå i fremtiden, så fremt man velger kjede med fokus på medlemmene.
- Innkjøp og markedsføring er svært viktige faktorer, men fellesskap med andre bedriftsledere er kanskje vel så viktig i det lange løp. Comfort-Kjeden vil tilføre kompetanse inn til bedriften på en helt annen måte enn vi klarer på egen hånd. Samarbeidet med Comfort ser vi i et langsiktig perspektiv, avslutter Aasen.