- Aktiviteten i Rørleggermester Espen Henriksen AS blir et verdifullt supplement til vår egen aktivitet, sier Regionsdirektør i GK, Stein Arne Sværen. Denne er i økende grad knyttet til energibruk i bygg, relatert til et nytt energidirektiv og reviderte tekniske forskrifter. Riktig drift av all teknikk i bygg, kombinert med fornuftig forebyggende vedlikehold aktualiseres ytterligere. Med økt tilgang til resurser og fagkompetanse, vil vi nå posisjonere oss som en enda bredere tjenesteleverandør hos eksisterende og nye kunder, avslutter Sværen.

En del av GK Drammen
GK overtok Rørleggermester Espen Henriksen AS 1. januar 2008, som nå vil gå inn som en egen GK avdeling under distrikt Buskerud, og samlokaliseres i GK sine lokaler på Åssiden i Drammen. Avdelingen vil ledes av Trond Ullern, og bestå av 10 personer.

REH sitt agentur på Air-sep® vil videreføres i GK. Air-sep® skiller ut og fjerner luft i en lukket vannkrets, og er et produkt GK har svært gode erfaringer med.
Mer informasjon finnes på www.air-sep.no

GK i Buskerud vil etter fusjonen bestå av totalt 35 ingeniører, klimateknikere og rørleggere fordelt på fagområdene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, rør og energi, i tillegg til administrative saksbehandlere.

GK har tidligere gjennomført flere vellykkede firmaovertakelser både i Norge, Sverige og Danmark, og er nå en av Skandinavias ledende inneklimaentreprenører.