Et tradisjonelt arrangement som skifter tema hver gang, og som denne gangen også hadde skiftet lokaler. I Multiconsults auditorium på Skøyen møttes drøyt tjue interesserte bransjefolk til frokostseminar i regi av VVS-foreningen. Deltagerlisten var dominert av rådgivende ingeniører, med innslag av entreprenører som Skanska og Peab. Rørleggeren som sikkert også hadde hatt noe å lære, glimret med sitt fravær.

Færre og annerledes
– Det er færre deltagere enn det pleier å være, men vi får håpe på et godt seminar likevel, uttalte formann Knut Olav Knudsen. Temaet var også litt annerledes denne gangen. – Det har lett for å havne i energi- og miljøbøtta, sa Knudsen for å illustrere hva temaene pleide å være. Han var spent på oppslutningen da det denne gangen omhandlet sanitærinstallasjoner, og fikk svar i form av langt færre deltagere. Om det var temaet, den nye arrangementsadressen eller andre årsaker til lavere deltagelse, fikk han ikke noe svar på der og da.

Geberit
Tema sanitærinstallasjoner ble presentert av Arvid Aalen fra Geberit. Toalettrom og sanitærteknikk, avløpsteknikk, og til slutt støy og lyddemping i sanitærinstallasjoner. Informativt og bra, men siden det var Geberit som stod for informasjonen, ble det selvfølgelig mye fokus på deres egne produkter og løsninger. Det ble en grundig innføring i Geberits produkter både for privat og offentlig bruk med alle funksjoner ivaretatt. Være seg design, fleksibilitet, funksjonalitet, miljø, hygiene, og fremtidige løsninger.

Alt i alt et godt gjennomført frokostseminar og Multiconsult besto prøven som vertskap med glans.