I dag er omtrent en tredjedel av husholdningens energiforbruk forårsaket av oppvarming av vann. Multifunksjonelle Oras Eterna gir deg en sjanse til å redusere totalsummen på dine strømregninger, skriver selskapet i en pressemelding.

Bare tykk på knappen
Oras Eternas EcoLed-trykknapp har et helt nytt element av funksjonalitet. Alt du trenger å gjøre er å trykke på knappen for å nyte en dusj. Eterna belønner deg med et grønt signallys når du har dusjet energivennlig, og ikke sløst med vann. Dusjer du 4 minutter blinker knappen rødt, og vannet stenges automatisk. Med de fargerike og lettforståelige signallysene er kranen veldig enkel å bruke, også for barn. Ønsker du mer vann, er det bare å trykke på knappen igjen.

Den presise termostaten gir deg jevn temperatur uten overraskelser. Hvis du virkelig vil spare penger, uten å gå ned på komfort, kan du kombinere Eterna med Natura hånddusj med økoknapp, og spare opptil 50 % vann!

Unik badekarfunksjon – enkel å bruke for barn og eldre
Badekarkranens tut fungerer som en vender, og kan vris 90 grader. Hold inn trykknappen i 4 sekunder, så fyller Oras Eterna opp badekaret mens du kan gjøre noe annet. Oras Eterna vet når det er på tide å stenge for vannet. Tappetiden er fabrikkinnstilt på 10 minutter, men du kan selv endre disse innstillingene til ditt eget behov.

Oras Eternas skulpturelle og geometriske utforming er designet av den kjente finske designeren Kirsi Svärd. Takket være den gode balansen mellom funksjonalitet og emosjonalitet, passer kranen perfekt inn i både moderne og tradisjonelle bad. Oras Eterna kombinerer luksus og økologi.

Oras Eterna er tilgjengelig som termostatstyrt dusjkran, som kar- og dusjkran med innstilling for automatisk badekarfylling og som dusjpakker sammen med Natura dusjutstyr, alt ifølge Oras.

GI DIN KOMMENTAR HER: