- Vi har fått mange av våre ønsker oppfylt med nye Ecodan, den nye modellen vil bli perfekt for nordiske forhold. Med vår patenterte Zubadan utedel, kan vi fabrikkgarantere drift ved -25 grader på Ecodan, skryter Smidesang.

Lavt lydnivå, god effektfaktor og enkel installasjon er videreført fra forrige generasjon Ecodan.

Lanseres i august
Markedssjef Einar Smidesang i Mitsubishi Electric importør Miba AS gleder seg: - Vi planlegger å lansere den nye modellserien i august. Nyhetene er mange, og produktet vil være av ypperste klasse! Han nevner videre at modellen har vært under utvikling i lang tid, og har vært nøye testet for det nordiske markedet. Over 30 testanlegg er testet i Skandinavia. - Og alle besto den kalde vinterens utfordringer med glans, sier Smidesang entusiastisk.

Passer også for rørleggere
De nye Ecodan luft til vann varmepumpene kan kjøpes med plateveksler både ute og inne, slik at den er tilgjengelig både for rørleggermarkedet og for ordinære varmepumpeforhandlere. Modellene går fra 5,5 kW til 18 kW avhengig av utedelens størrelse. 

Saken fortsetter under bildet:

Bilde: Einar Smidesang

- Etterhvert vil vi også Ecodan uten varmtvannstank, men den kommer først i oktober/november, sier Smidesang

Skal ta markedsandeler
Med dette produktet så venter Miba å få et solid fotfeste i luft til vann markedet i Norge.

- Vi setter opp kurs for våre forhandlere i disse dager, og vi ønsker gjerne å høre fra nye forhandlere som ønsker å levere dette produktet, avslutter Smidesang.