- Vi starter i april med avisannonser i de store regionale avisene samt i Dagbladet Magasinet, opplyser markedssjef i NRL, Tirill Ilebekk Hansen til vvs-forum.no.

I år vil man blant annet satse enda friskere på vannbåren varme i annonsene med siktemål å vise publikum at det er rørleggerne som er kundens beste rådgiver når det gjelder utskifting av oljefyr og panelovner.

- Vi skal også lage bannerannonser som vil vises på Finn Eiendom og flere nettsteder for bransjen, deriblant www.vvs-forum.no., sier Ilebekk Hansen.

Egen blogg
- Hva med såkalte PR-aktiviteter?
- Vi kommer til å lansere en egen blogg samt utvidelser av nettstedet www.skikkeligrørlegger.no. Målsettingen er også å bli enda mer synlig gjennom redaksjonelle artikler og vi planlegger en rekke informasjonsfilmer, som vil vises på forbrukernettsteder. I tillegg vil vi følge opp en rekke planlagte presseutspill, både sesong- og nyhetsrelaterte. Samarbeidet våre skolerte og dyktige talspersoner fortsetter naturligvis.

Facebook også
Man vil også styrke internkommunikasjonen i år sammenlignet med i fjor. Målsettingen er være mer synlig på grossistenes hentelagre og ved direkte utsendelser av informasjon før og under aktivitetsperiodene.

- Facebooksiden www.facebook.com/skikkeligrorlegger vil fortatt være en viktig kanal for å nå ut til rørleggerne. Denne siden vil bli oppdatert fortløpende med presseklipp, forespørsler om å bidra til presseutspill og ikke minst invitasjon til debatt, understreker NRLs Tirill Ilebekk Hansen.