Hver enhet er resultatet av kundens spesifikasjoner og behov og leveres direkte til byggeplassen klar for installasjon. Selskapet mener den gode dialogen med markedet er hovedårsaken til den positive utviklingen.

- Det kommer stadig inn nye prosjekter og oppfølgingsprosjekter. Vi kan stadig ønske nye kunder velkommen. Konkurransen er stor i markedet, og det er gledelig å se at vi kan hevde oss. Dette er kanskje på grunn at vi lytter til og lærer av våre kunder, forteller R2i-spesialist Rune Hansen hos Uponor AS i en melding.

Forenkler arbeidsdagen
Han har selv mange år som rørlegger bak seg, og mener dialogen direkte med brukergruppene er svært viktig for å kunne skape resultater.
- Rørleggeren kan få det mest avanserte eller det aller enkleste skapet, avhengig av hva som er mest funksjonelt og gir best resultater på hver enkelt byggeplass. Dette foregår i dialog med selger og rørlegger. Så overtar spesialist Hansen, som sørger for å gjøre skapet best mulig innenfor de rammer som er gitt. Rørleggeren får et produkt som ikke bare sparer monteringstid, men feilkildene minimeres.

Fordelerskap UponorBildetekst: Innmaten i hvert R2i fordelerskap er skreddersydd etter kundens spesifikasjoner. Uponors løsninger har som alltid en sentral plass i R2i fordeleskapene.

Forenkler jobben
Fra rørleggerens ståsted er det helt klart at bruken av R2i fordelerskap forenkler jobben. Jeg har videre en klar formening om at bruken av Uponor R2i fordelerskap kan være med på å redusere svinnet på byggeplassene. Det er et gode som rørleggeren får på kjøpet, forteller Hansen.

Kvalitet og sikkerhet
- Vi har ikke noe standardskap på programmet. Alt er skreddersydd etter rørleggerens ønsker og spesifikasjoner. Hvert eneste skap er kvalitetskontrollert fra vår side og tydelig merket. Det eneste rørleggeren trenger å gjøre er å koble vann inn og forbruk ut, forklarer Hansen.

Lytter og lærer
- Vi tar til oss konstruktiv kritikk, og forstår at vi trenger hjelp av oppdragsgiverne ute på anlegg for å gjøre produktene våre bedre, fremhever Hansen.
I dag leveres en stor del av skapene til leilighetsbygg, forretningsbygg med leiligheter over, borettslag med rekkehus og terrassehus - bare for å nevne noe.
- Skapene vi produserer kan kobles opp mot fjernvarme, nærvarme, varmepumpe, gassbrenner, etc. Det kan monteres egne styringssystemer, eller linkes opp mot SD-anlegg, forteller Hansen.

Tar markedsandeler
- Vi vokser i et konkurranseutsatt marked, og prøver å finne stadig flere segmenter innenfor R2i. Når en rørlegger eller entreprenør har en utfordring, så prøver vi å løse dette sammen med rørleggeren, understreker Hansen.
- Salget har økt fordi vi stadig videreutvikler og lytter til brukeren og kunden. Det er alfa og omega. Vi ser hva som skjer i markedet. Vi følger med på hva som skjer i bransjen. Vi er også ydmyke overfor all den gode fagkunnskapen vi møter, understreker Hansen.