CTC har satt av to år til å få produktet kjent blant rørleggere og boligprodusenter, og vil rett over nyttår starte en større kampanje. Der er også grossister og rørleggerkjedene tenkt på.

- Vi har frontet produktet mot rørleggerkjedene i forbindelse med årsforhandlingene, og har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger på designberederen. Selv om vi har hatt den i vårt produktsortiment lenge, er det ikke så mange som vet om den. Det har vi tenkte å gjøre noe med nå, sier en optimistisk salgssjef Ørjan Strømseth Rygh i CTC.

Heat Injection teknologi
CTC Ferrolux er en firkantet bereder og fås i alle størrelser lik de andre modellene berederprodusenten har. Det vil si fra 92-300 liter, og inneholder samme Heat Injection teknologi som de andre CTC beredere. Ferrolux leveres standard med mineralull, men kan også leveres med Isotec skumisolasjon.

- Dette er etter min mening et ganske unikt produkt som jeg ikke helt forstår hvorfor ikke har blitt en større ”hit”. Men nå skal vi satse, og gjøre dette kjent for rørleggerne og boligprodusenter landet over. Det har ikke vært et satsningsprodukt tidligere, men nå teller design, plass og utnyttelsene av rommene mer en noen gang. Derfor er en bereder som skjuler alle stygge rør, og skjult toppmontering, samt har høy tappekapasitet, et produkt som passer perfekt inn i leiligheter og hus av alle størrelser, påpeker Rygh.

Langsiktig satsing
Salgssjefen tror det vil ta noe tid før man får full aksept for produktet, og poengterer at det er derfor de har et to års perspektiv på satsingen.

- Men når alle fordelene ved Ferrolux blir kjent,vil rørleggerne og boligprodusentene sette stor pris på en slik type bereder. Den kan tilpasses alle rom det være seg bad, kjøkken, vaskerom eller bod. Passer inn i kjøkkeninnredningen da den er undermontert, slik at vann og strøm kan føres inn i benkeskapet fra siden av, forteller Rygh.

Rygh poengterer videre at når det er snakk om nytt hus, nytt bad, nytt kjøkken osv., tar man store valg angående, fliser, innredninger, speil, knotter på skap. Men hvorfor får ikke sluttbrukeren valget om firkantet kontra rundtt bereder? Om berederen står synlig i huset, det være seg teknisk rom, bad, kjøkken eller kjeller, så er jeg sikker på at forbrukeren vil ha dette valget.

Saken fortsetter under bildet:

Thore Sydtangen og Ørjan Strømseth Rygh er klare for å trykke på knappen i 2013. Da blir det storsatsning på CTC Ferrolux.

- Med en firkant bereder, utnytter du kvadratmeterne, det er mer renslig, og du har mulighet til å bruke plassen oppå berederen. I tillegg ser det bra ut, det har en design som passer inn overalt, det er tidløst. Og farge får du velge selv,sier salgssjefen.
- Jeg har klokketro på vår firkantede designbereder. Vi kan også tilby flere forskjellige farger som svart, rød og hvit. Det er også et fortinn.

Ferroluxen passer i de fleste miljøer.