- Dette var meget overraskende og moro for oss, og spesielt for de som har jobbet med standen og konseptet med å legge svenneprøven hit under messedagene, sier Ole Larmerud i NRL.
- Her ligger det mye jobb bak og vi må takke både gutta som avla svenneprøven og bidragsyterne for at vi har fått til en slik felles stand med både firmaer og svenneprøve deltagerne.

De fire som avla Svenneprøven sin på Bygg reis deg, var:
Torbjørn Leer, 20 år, Rørlegger Strand & Teksle AS, fra Nedre Eggedal
Fredrik Daleng, 20 år, Bærum Rørleggerbedrift AS, fra Haslum
Mats Steinsland, 20 år, Bærum Rørleggerbedrift AS, fra Gjettum
Aleksander Øye Hansen, 20 år, Oras AS Avd. Oslo, fra Hagan

Juryens begrunnelse var at NRL fortjener hederlig omtale for å legge svenneprøven til messen og dermed retter sin aktivitet mot de unge håndverkerne som er framtida for hele næringen.

- Vi tror måten vi presenterte oss på under Bygg Reis Deg er et viktig bidrag til rekrutteringen av rørleggere. Vi trenger årlig 500 nye rørleggere og konkurransen om å trekke ungdommen til vårt fag er hard. Derfor må vi tilstrebe oss på å synes på viktige arenaer som dette, forteller Ole Larmerud.

Larmerud berømmer Opplæringskontoret for rørleggerfaget i Oslo for en strålende innsats og mener de har vært en meget viktig brikke med å få til dette opplegget på messen.

Utstillere
I tillegg til Skikkelig rørlegger-standen, vil 12 utstillere tilknyttet VA- og VVS Produsentene og Norske Rørleggerbedrifters Landsforening vise frem produktnyheter og spennende løsninger. De tolv er:

- Norske Rørleggerbedrifters Landsforening VVS
- Vaillant
- Roth
- Geberit
- Lyngson
- Purus Joti
- Danfoss
- Thermia
- Gustavsberg
- Villeroy & Boch
- Ifö
- Oras