- Nå går vi gjennom hele konseptet fra A-Å. Vi trenger en skikkelig gjennomgang og generalprøve, for dette blir et stort arrangement for oss som krever mye logistikk og planlegging. Vi kommer til hvert sted med en stor bil og henger, og vil der det er plass rigge opp to telt i tillegg. Her skal vi både vise og informere rørleggerne om våre rørsystemer MA-press og Mepla, samt våre sanitærløsninger sier adm.direktør Bjørn Arve Sømhovd

Sømhovd berømmer forøvrig alle de ansatte for stort engasjement. Uten alle ansattes kompetanse og stå på vilje, ville det ikke vært mulig gjennomføre denne storsatsningen.

- Vi skal stå klare kl. 07.00 om morgen på hvert sted vi er og vil ha 2 – 3 personer som betjener vårt rullende showrom. Siden Touren varer såpass lenge må vi hele tiden rullere på de ansatte sier Andreas Ingrud som er Key Account Manager for grossistene, regionsansvarlig for distriktene vest og nord i Geberit.

-Vi oppfordrer alle som møter oss ute hos grossistene om å melde seg på vår konkurranse som går av stabelen under Bygg Reis Deg i oktober. Vinnerne får en tur til Dubai hvor de vil møte vinnere fra de andre europeiske landene.

Både Sømhovd og Ingrud lover en sterkt engasjert stab rundt om på de forskjellige plassene de dukker opp.

– Alle gleder seg enormt og ser frem til å komme ut til våre brukere for å treffe rørleggerne ansikt til ansikt. Denne Touren er en felles europeisk satsning for Geberit, så det er mange land som deltar. Det er jo også med på å underbygge teamfølelsen for alle ansatte.




Her er gjengen samlet med hengeren i bakgrunn og som vil inneholde produktene under Touren.


Hele ekvipasjen med bil og henger blir  totalt 14 meter og alle ansatte som skal kjøre denne doningen må ha oppgradert førerkort. Her ser vi fra venstre Wenche Sydhagen, Arild  Aalen, Andreas Ingrud og adm.direktør Bjørn Arve Sømhovd.