Anlegget særlig velegnet til nybygg og renovering av leiligheter, sommerhus og rekkehus, hvor plassen ofte er begrenset.

- Det nye Comfort CT150 anlegget er den siste tilføyelsen i vår populære Comfort-serie. Comfort CT150 er resultatet av to års research av eksisterende nybygg med det formål at utvikle et energieffektivt ventilasjons- og varmegjennvinningsanlegg spesialdesignet til leiligheter, sier daglig leder for Nilan i Norge, Per Erik Hansen i en pressemelding til VVSforum.
- Anlegget er særlig velegnet til både nybygg og renovering av boliger, hvor plassen ofte er begrenset. På grunn av anleggets kompakte konstruksjon, er det enkelt  å implementere og kan monteres både på vegg og på loftet. I større boliger er det mulig å bryke Comfort CT150 som et desentralisert-anlegg med to anlegg i en bolig. Dette vil minimere utgiften til kanalføring samt redusere varme- og trykktapet i kanalene, sett i forhold til et enkelt tradisjonelt ventilasjons- og varmegjenvinningsanlegg, påpeker Hansen.

Comfort CT150 kan bestilles med en motstrømsveksler i enten polystyren eller aluminium. Til anlegget kan man velge mellom  to betjeningspaneler: et displaybetjeningspanel eller et trinnregulerbart betjeningspanel.

Til Comfort CT150 kan amn også få vann-/ eller el-ettervarmebatteri, el-forvarmebatteri, EM-boks og G4- samt F7-filtre.