- På varmepumpefronten har vi flere spennende nyheter.  Blant annet to inverterstyrte varmepumper og en luft/luft varmepumpe, forteller salgsdirektør Frode Bergheim i Danfoss Heating.

- Thermia Mega Inverter er en varmepumpe for større bygg, og den eneste inverterstyrte varmepumpen som leveres i dette segmentet. De første pumpene ble levert i 2015, men vi har siden utvidet sortimentet som nå omfatter tre størrelser: MegaM 11-44 kW, MegaL 14-59 kW og MegaXL 21-88 kW. Tilbakemeldingene fra markedet er meget positive. Dette er en varmepumpe vi har store forventninger til, sier Bergheim i pressemeldingen.

Thermia Diplomat Inverter er vår nye inverterstyrte varmepumpe for villamarkedet. Den ble først lansert for 400V, og kommer nå i 230V.

Luft/luft varmepumpe
- Varmepumpen Thermia Aura er en luft/luft varmepumpe som har vært solgt på det svenske markedet en stund. Nå lanserer vi den i Norge, og utvider med dette markedssegmentet vårt. Våre svenske kolleger har hatt stor suksess med denne varmepumpen, og vi har tro på at vi skal få til gode resultater her også, sier Bergheim.

Med tilbehøret Aura Remote kan man fjernstyre varmepumpen via smarttelefonen. Noe som anses som en stor fordel hvis man installerer varmepumpen i en fritidsbolig.

Miniseminar om innregulering
Under VVS-dagene har Danfoss med en av sine eksperter på innregulering, Peter Skov Kjeldsteen. Han vil holde miniseminarer på standen 20. og 21. okt. På demorigger med Danfoss ASV og AB-QM ventiler vil han vise hvordan innregulering fungerer. Han vil også demonstrere den nye digitale aktuatoren NovoCon® S som forbinder innregulering med byggautomasjon.

Trådløs varmestyring via app
- Danfoss har flere varmestyringssystemer. På standen viser vi Danfoss Link som kan styre radiatorer og gulvvarme. Nyheten her er at systemet nå kan styres fra mobiletelefon via Danfoss Link app. Vi har også med CF2+ som har vært på markedet en årrekke, det var det første trådløse varmestyringssystemet for vannbåren gulvvarme. Dette systemet selger bra i dag også, sier Bergheim.
- Vi gleder oss til å vise oss frem under VVS Dagene 2016, og ser frem til å ønske kunder og forbindelser velkommen til Lillestrøm, avslutter han.