- Vi er en sunn og frisk 40-åring som vet hva vi vil, og har svært gode medarbeidere både på kjedekontoret og blant våre medlemmer. De viser en vilje og entusiasme som er veldig inspirende å være en del av. Dette i kombinasjon med gjennomføringsevnen i hele verdikjeden, gjør meg veldig optimistisk for tiden fremover, sier styrlederen til VVSforum.

Comfort-kjeden har i dag rundt 100 medlemsbedrifter, og de fleste var på plass under fagdager,messe og festmiddag på Gardermoen fra mandag til onsdag denne uken. 

Helge Lars Berger har vært styreleder i Comfort-kjeden de siste fire og halvt årene. Til daglig er Berger en av lederne han Askim & Mysen Rør AS midt i Østfold.

Må følge med i markedet
- Vi prøver å være forutseende å se hvor markedet går og hva som skjer på flere fronter. Vi har tidligere hatt mye fokus på butikkdrift, men nå er strategien endret noe ved at vi også skal satse enda hardere på rørleggeren og rørleggeriet. Vi har blant opprettet et varmeteknisk forum i kjeden som skal bidra til økt kompetanse og kvalitet på varmesiden. Det er det stor entusiasme rundt. Andre ting er også på gang fremover, men det er viktig å ta steg for steg å gjøre det vi satser på skikkelig og gjennomarbeidet, sier Berger.

Når det gjelder konkurransen fra byggvarehus og nettbutikker er Berger også klar på hvor Comfort- kjeden står.

- Vi sitter på en unik kompetanse blant våre medlemmer. Vi er sterke på butikkdrift og har dyktige rørleggere. Det skal være vårt fortinn. Det er klart nettet er viktig for å skaffe seg informasjon om produkter og priser, men vi skal ikke være med på noen priskrig i form av noen tradisjonell nettbutikk. Vi skal levere godt rørleggerhåndverk, være fornuftige på pris og gi kundene gode råd, påpeker en klar styreleder.

Vitalt kjedekontor
Berger skryter av sitt kjedekontor som han mener gjør en veldig god jobb og har riktig tilnærming til det å drive en baderomskjede med både små og store medlemsbedrifter.
- Våre ansatte er veldig vitale og gjør en utrolig god jobb. Vi har en svært dyktig gjeng nå med stor gjennomføringsevne. Med en stor medlemsmasse er det viktig å ivareta alles interesser uavhengig av om rørleggervirksomheten er stor eller liten. Det mener jeg de ansatte utfører på en svært god måte. Så all ære til arbeidet som gjøres, og jeg som styreleder har en svært takknemlig oppgave når alt fungerer som det skal, sier en feststemt Berger avslutningsvis til VVSforum midt under feiringen på Gardermoen.