- Vi regner med at vi frem til sommeren kommer til å kurse ca. 250 personer fra 150-200 bedrifter, opplyser fagsjef i FFV, Bjørn A. Grimsrud til www.vvsforum.no.

Det er mange slike kurs om uavhengig kontroll i markedet, men FFV har valgt en annen vinkling på sine kurs enn de fleste andre. Det tror Bjørn A. Grimsrud kan være en av årsakene til at så mange melder seg på kursene.

Må ha i orden
- Hvordan påvirker uavhengig kontroll hverdagen til Godkjente Våtromsbedrifter – de som prosjekterer og utfører våtrom, spør fagsjefen i FFV og fortsetter:

- Vi vektlegger hva de utførende bedriftene blir kontrollert på, hva de må ha i orden og i tillegg ser vi på hvordan og når kontrollen gjennomføres.
Bjørn A. Grimsrud påpeker at de virkelig viktige elementene i dette arbeidet, er riktig bruk av Styringssystem/KS, produktdokumentasjon og preaksepterte løsninger.

- Det blir viktigere enn noen gang å bygge etter anvisninger og deretter dokumentere dette, sier Grimsrud.

Fulltegnede kurs
Kursene avvikles som dagseminarer og flere av kursene som allerede har vært avholdt har vært fulltegnede. Etter påske er det klart for nye kurs i byer som Bodø, Tromsø, Bergen og Ålesund. Det blir også kurs i Oslo, Hamar, Skjetten og Kolbotn.

Foredragsholdere på dagskursene er Cato O. Karlsen og Bjørn A. Grimsrud. Begge med bred og solid kompetansebakgrunn. Monica Krogstad er også involvert i kursserien.

Påmelding og nærmere opplysning om kursene finnes på www.ffv.no