2012 ble et godt år for kjedekontoret og medlemsbedriftene til Bademiljø. Gjennom nyrekruttering og god drift, har man passert 2 milliarder i omsetning, ser ut til. De endelige talldetaljene er ikke klare ennå.

Omsetningsveksten til Bademiljø har vært på 15 prosent de to siste årene og lønnsomheten er, som nevnt, forbedret i  samme periode.

Nye nettsider kommer
I 2012 ble også målet til kjedekontoret om en egenkapital på minimum 20 prosent nådd. Dette gir Bademiljø handlingsrom for ytterligere fokus på økt aktivitet og lønnsomhet ute hos kjedens medlemsbedrifter. Bademiljø opplever stor pågang fra potensielle nye medlemsbedrifter. De to siste årene har kjeden fått titalls nye medlemmer, men det er plass til flere om de aktuelle bedriftene passer inn i konseptet, ligger på steder der Bademiljø ikke er representert i dag og innehar nødvendig kompetanse.

Som for de fleste andre i bransjen, så har Bademiljø tatt inn over seg at nettet er en viktig arena. Rett etter påske vil Bademiljø komme med nye nettsider. En betydelig oppgradering vil gi sidene nye, spennende løsninger. Sist kjeden oppdaterte hjemmesiden var i 2010/2011 og det resulterte i at man fikk «Sølvtaggen». Bademiljø har ansatt ny webredaktør. Det er Sten Arild Iglebæk som skal tiltre denne stillingen og han begynner 1. mars. Iglebæk har blant annet bred journalisterfaring.

Vinnie underholdt
Bademiljø arrangerte nylig sitt Landsmøte. Det ble avviklet på Color Fantasy og hele 470 medlemmer og leverandører deltok på Kielfergen. Det var ca. 50 leverandører som deltok på messen ombord på båten.

Årets grossistleverandør ble Porsgrund Bad, mens INR ble kåret til Årets distriktsleverandør.

Bademiljø benyttet Kiel-turen til å feire sitt 25 årsjubileum. Det ble festmiddag og full fart med Vinnie og Loveshack på scenen.