Finn.no står bak undersøkelsen, og denne viser at av de som vil pusse opp svarer 24 prosent soverom, 23 prosent bad og/eller våtrom og også 23 prosent kjøkken.

Øverst på lista over hva folk vil ha hjelp til står bad og våtrom, allikevl havner ulogisk ønsket om bistand fra rørlegger helt ned på 9. plass.

Nordmenn er på oppussingstoppen i Europa, og vil bruke bortimot 55 milliarder kroner på å gjøre hjemmene våre finere i år, ifølge tall fra Prognosesenteret, skrifer Aftenposten.no.

- Vi gjorde en tilsvarende undersøkelse i desember. Da var det 40 prosent som sa de skulle oppgradere boligen i 2011. Årsaken til at andelen har økt, kan skyldes at høsten er høysesong for slike prosjekter. Dessuten har det vært mye dårlig vær de siste månedene. Derfor har enkelte kanskje fått ekstra lyst til å gjøre det fint hjemme, sier Tine Reuterdahl, markedsdirektør i FINN oppdrag.

Det er de i aldersgruppen 40-49 år som er ivrigst på oppussingsfronten.

Ser vi på geografiske forskjeller, er det flest trøndere som går med planer om oppussing, etterfulgt av nordlendinger og vestlendinger.

Undersøkelsen er gjort blant 1000 personer.

Les hele artikkelen på Aftenposten.no