- Vi er veldig godt fornøyd med 2012. Omsetningen ble på 62 millioner kroner og et resultat før skatt på fire millioner kroner, opplyser daglig leder i Dantherm AS, Vidar Rui til www.vvsforum.no.

Forventingene for 2013 er altså også gode. Målet er å fortsette veksten og ekspansjonen i det norske markedet. Det er spesielt med bra med tanke på at inntjening generelt i Norge i bransjen har gått noe ned.

Pålitelige løsninger
- Det er spesielt i markedet for avfukting og stålskorsteiner vi venter økning, sier Rui.

Fra og med 2012 sikret Dantherm AS seg et nytt agentur fra Munters. Det har svart til forventingene og bidratt som forventet til omsetningsøkningen.

- Vi setter vår ære i å utvikle pålitelige løsninger som medfører betydelige energibesparelser, forlenger levetiden for følsomt elektronisk utstyr og skaper sunnere og mer produktive miljøer for mennesker i alle slags bygninger. Vi tror at innovasjon er nøkkelen til å levere konkurransedyktige termodynamiske løsninger, sier daglig leder, Vidar Rui.

Saken fortsetter under bildet:

Daglig leder i Dantherm AS, Vidar Rui er optimistisk med tanke på 2013.

25 ansatte i Norge
Siden Dantherm har en betydelig markedsposisjon globalt, spesielt i USA og Kina, står selskapet meget sterkt. Så langt har selskapet solgt mer enn en million klimastyringsanlegg verden over.

I Norge er det 25 ansatte. Hovedkontoret ligger i Tønsberg.

Dantherm AS har forkortet navnet og lagd ny visuell profil, som omtalt tidligere på www.vvsform.no, men utover det har det ikke skjedd forandringer.

Rådgivningen, produktene og servicen lover selskapet er nøyaktig den samme som før!