- Vi er uenig i avgjørelsen og kommer til å anke overfor Markedsdomstolen. Det blir nok en avgjørelse i rettssystemet dette her om vi ikke finner en løsning, sier leder av Infra Norge i Uponor, Tommy Steinseth til www.vvsforum.no.

Deles i to
Bakgrunnen for at de finske konkurransemyndighetene foreslår overfor Markedsdomstolen å vende tommelen ned for fusjonsplanene, kommer av at man ser at en sammenslåing av de to store produsentene det vil føre til store utfordringer i markedet for infrastrukturprodukter. Meningen var å slå sammen selskapene og deretter skulle VVS infrastrukturproduktene deles i to selskaper.

- Det ser mørkt ut, men vi har mange gode argumenter å komme med i sakens anledning, sier administrerende direktør i KWH, Peter Høglund.

- Har dere noen plan B om avgjørelsen til sjuende og sist blir endelig, Tommy Steinseth?
- Egentlig ikke. Vi har hele tiden visst at dette ville bli vanskelig, så det er ikke overraskende at vi møter motstand. Av den grunn har vi vært fokusert og jobbet som vanlig. Det kommer vi til å fortsette med.

Markedsdomstolen i Finland skal komme med sin beslutning 25. mai.

- Uansett utfall, så tror jeg ikke det blir nevneverdige forandringer for oss her i Norge i forhold til hvordan vi har tenkt å organisere oss, påpeker administrerende direktør i Uponor i Norge, Tor Brønn overfor www.vvsforum.no.