På bakkeplan blir det butikker og publikumsvennlige aktiviteter, mens det fra andre etasje og oppover blir kontorer og leiligheter. Prosjektet vil romme totalt 76 leiligheter, og leilighetene har vært populære i markedet.

Prosjektet omfatter også riving av eksisterende bygninger, som utføres av Ticon i egen entreprise. Arkitekter er Halvorsen & Reine. Det blir underjordisk garasjeanlegg og grønne fellesområder både på bakkeplan og på takterrassen. Totalt bruksareal blir i overkant av 10 600 m2.

Prosjektet vil gi et etterlengtet løft for det aktuelle kvartalet. Byutvikling og byreparasjon blir nevnt både av eiendomsutvikleren Ticon, tre lokale tomteeiere og byens myndigheter.

Området ligger meget sentralt i Drammen, med blant annet kjøpesenter og gågate som nærmeste naboer. Prosjektet vil dermed bidra positivt for Drammens innbyggere. Det vil bli trangt, og publikum og byens infrastruktur vil være tett innpå. Det er en utfordring Betonmast Buskerud-Vestfold gleder seg til. Dette prosjektet blir et godt fundament for videre utvikling og fremgang for Betonmast i Drammens-regionen.

Forberedende arbeider er allerede i gang, og prosjektet skal stå ferdig i 15. desember 2016.