Aase-Røtne sier mye av salgssuksessen kan tilskrives de bygningsmessige kvalitetene samt livsstilskonseptet Selvaag Pluss som gir beboerne en enklere hverdag.

– De får blant annet eksklusiv tilgang til fellesarealer som inkluderer lounge med kaffebar og ferske aviser, velutstyrt trimrom, gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon som tilbyr en rekke servicetjenester, sier han.

Solbergskogen Pluss bygges i et tidligere industriområde i Grenseveien/Myrfaret som ligger ved et veletablert boligområde i Ås kommune ca. to kilometer fra Ski sentrum. Prosjektet får bilfritt utemiljø og flotte, parkmessige utearealer. Prosjektet får totalt 315 leiligheter fordelt på 17 bygg og fellesarealer.

Byggetrinn én med 57 leiligheter er allerede godt i gang og skal ferdigstilles i fjerde kvartal 2025. Byggetrinn to har 43 leiligheter fordelt på to bygg og ferdigstillelse er i andre halvår 2026. Det gjenstår med andre ord 215 leiligheter. Byggingen vil skje trinnvis og i takt med etterspørselen i markedet.

Byggingen av trinn to skjer som en byggherrestyrt delt entreprise, det vil si at det er Selvaag Bolig som selv koordinerer alle leverandører. Blant leverandørene er Tømmerholt Armering (betongarbeider), Holtet Elementfabrikk (betongelementer), Lindhaugen (grunnarbeider og utomhus), Klavestad Entreprenør (tømrer).

Prosjektet er tegnet av AART Architects og uteområdene av Studio Oslo Landskapsarkitekter.