Ketil Krogstad (54) kommer fra Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) hvor han var avdelingsdirektør, blant annet med ansvar for utvikling av regelverk og andre bygningspolitiske virkemidler, inkludert nye energiregler og forslagene til ny byggteknisk forskrift, TEK17.

Stian Oen (42) har mange års erfaring som fagpolitisk rådgiver i Advokatforeningen og Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO).

Gjennom sitt tidligere arbeid og politiske aktivitet, har Stian vært med på et bredt spekter av ulike kontakt- og påvirkningsaktiviteter overfor politiske myndigheter.

Ketil har også erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet, Kommunal- og regionaldepartementet og kommunesektoren. Han var bygningssjef i Bærum i perioden 2006-2012.

- Jeg er veldig glad for å ha med Stian Oen og Ketil Krogstad på laget. De har lang og meget relevant erfaring som vil komme boligbyggelagene og NBBL til gode. Boligbransjen går en spennende fremtid i møte. Hva som skjer i boligmarkedet og boligpolitikken har ofte bydd på overraskelser. Derfor er vi i NBBL avhengig av dyktige medarbeidere som kan være med å styrke vårt arbeid med gode rammebetingelser for boligbyggelagene og deres snart 1 million medlemmer, sier adm. dir. Thor Eek i NBBL.