Marius Johansen, en blid mann etter at han fikk beviset på at han er Norges Hyggeligste Rørlegger i 2024.
Marius Johansen, en blid mann etter at han fikk beviset på at han er Norges Hyggeligste Rørlegger i 2024.

Marius Johansen fra Minnesund er kjent for alltid å stille opp når noe må fikses. 
- Folk ringer meg ofte når de trenger hjelp, og jeg prøver alltid å bistå så godt jeg kan, forteller Marius.

Det er ikke bare på jobb han hjelper – også familien, naboene og lokalsamfunnet får glede av hans engasjement.

Hvordan blir man Norges hyggeligste rørlegger?
- Da trenger man en kontordame som Torill, ler Marius. 
- Hun nominerte meg og har siden mai jobbet utrettelig med å samle, støtte og oppfordre både kunder og nettverket til å stemme.

Han legger til at han selv aldri delte stemmelenken én eneste gang.

Dette skrev kollega Torill i nominasjonen av Marius Johansen:
Marius er medeier i Eidsvoll Rør. De ansatte, og ikke mins den andre medeieren, setter enorm pris på han. Marius stiller alltid opp for de ansatte. Han blir ofte oppringt av de andre om de trenger hjelp eller støtte til en jobb de driver med eller om det er noe helt annet. Han bidrar absolutt til å lage et godt og humørfylt arbeidsmiljø. Marius stiller alltid opp med et smil. Uansett om det er på jobb, dugnad eller det er naboer/bekjente som trenger hjelp. Takket være god service, kundekontakt og dyktighet skaffer han mange jobber, samarbeidspartnere og faste kunder for bedriften. Marius er også Mester i rørleggerfaget og har lang erfaring, han kan virkelig det han driver med. Er det noen som fortjener en pris for å være akkurat den han er, er det Marius.

Eidsvoll Rør – en solid bedrift
Eidsvoll Rør, etablert i 2014 av Morten Skau Monsen, har vokst til å bli en bedrift med seks ansatte og et godt rykte i lokalsamfunnet. Marius kom inn på eiersiden i 2016, og sammen har de bygget opp en bedrift som leverer alt fra servicejobber, varmepumper og renseanlegg til baderomsoppussing. 

- Vi er en flott, serviceinnstilt gjeng med tett samhold og godt humør, sier Norges Hyggeligste Rørlegger i 2024.

Hemmeligheten bak suksessen
Marius forteller at nøkkelen til å bli Norges hyggeligste rørlegger er enkel: «
- Jeg har alltid fokus på kundene. Det handler om å finne løsninger som gjør dem fornøyde og sikre at de snakker godt om oss videre. Jeg er en sosial type som liker folk, og det er nok også en viktig faktor, sier han.

Råd fra Norges hyggeligste rørlegger
Marius har noen gode råd til andre håndverkere: 
- Jobb hardt, vær real, og sørg for å ha kunden i sentrum.

Han avslutter med et lurt smil: 
- Hvis noen ringer for å klage på meg nå, kan jeg svare – nei, det stemmer ikke, for jeg er nemlig Norges hyggeligste rørlegger!

Administrerende direktør Frank Olsen føyer til: 
- Dette bekrefter Rørkjøps posisjon som det beste valget. Jeg er stolt over å ha Eidsvoll Rør AS i Rørkjøp-familien og gratulerer Marius og Morten med en velfortjent tittel. 

I løpet av de 4 siste årene er det 3 medlemmer i Rørkjøp som har gått av med seieren enten som Norges Hyggeligste Håndverker eller Norges Hyggeligste Rørlegger. I 2021 vant Hussein El Haddaoui fra Norsk Rørservice med tittelen «Norges hyggeligste håndverker», i 2022 vant Adam Nikolai Hætta fra Arnesen Rør AS med tittelen «Norges hyggeligste rørlegger», og nå i 2024 er det Marius Johansen fra Rørkjøp-bedriften Eidsvoll Rør AS som får tittelen «Norges hyggeligste rørlegger».