Det er en ambisiøs bedrift som har gått inn i VVS Norge Prosjekt-folden. Bratseth AS, lokalisert i Sunndal og Molde, er en teknisk leverandør innen prosjektering, elektro og ventilasjon. Daglig leder i bedriften, Rune Midthaug, ser allerede store fordeler med å være en del av fellesskapet i VVS Norge Prosjekt.

- Ventilasjon er allerede en viktig del av vår virksomhet. Å være medlemsbedrift i VVS Norge Prosjekt vil sette oss bedre i stand til å levere ytterligere verdi for kunder på denne fronten. Særlig innkjøpsbetingelsene kommer til å utgjøre en vesentlig forskjell. Der vi før risikerte å bli utkonkurrert på pris, vil vi nå få gunstige priser forhandlet frem av kjeden. Dermed kan vi fokusere fullt og helt på det aller viktigste – kvalitet til våre kunder, sier Rune Midthaug, daglig leder i Bratseth AS i en pressemelding.

Bratseth AS har hele Møre og Romsdal som nedslagsfelt, der de blant annet jobber mot en god del faste kunder.  Midthaug forteller om et 2022 som lover bra aktivitet i området.

- Ordreboka for 2022 ser veldig bra ut og vi har kommet godt i gang med det nye året. En trend vi har observert i markedet er at vi gjerne møter større konkurrenter. Da er det betryggende å være en del av en større kjede, der vi også kan dele erfaringer med andre firmaer med spisskompetanse innen ventilasjon. Vi kjenner jo allerede godt til Comfort-bedriften Hustad Rør og Flataker VVS, men det blir spennende og lærerikt å stifte nye bekjentskap i VVS Norge-felleskapet.

Erlend Berg, leder av VVS Norge Prosjekt, er strålende fornøyd med nysigneringen.

- Det er svært gledelig å få signert en kvalitetsbedrift som Bratseth AS etter et sterkt 2021 for VVS Norge Prosjekt. Bratseth AS har levert utmerkede resultater for sine kunder siden 1953, og vi skal bidra til å styrke konkurransekraften deres på ventilasjonsfronten ytterligere. Gjennom gode betingelser, verktøy og tilrettelegging skal vi spille dem gode, slik at de fortsette å levere kvalitetstjenester til sine kunder, sier Berg.