- Vi liker å ha det moro på jobb, så vi har lang tradisjon med Aprilsnarr i Caverion, men i år lurte vi også media i tillegg til våre egne medarbeidere, forteller Kommunikasjonsansvarlig i Caverion, Helene Johansen.

Spøken gitt ut på at Caverion hadde leid «danskebåten» til Stena Line på fulltid for et helt år fra mai 2016-mai 2017, som skulle bruke skipet til intern og ekstern møtevirksomhet for organisasjonens 4 000 medarbeidere i Danmark og Norge.

- Siden Caverion Danmark og Norge ble slått sammen til én felles divisjon fra 1. januar var det ikke helt utenkelig at vi kunne gjort noe sånt, sier Johansen.

Medarbeiderne ble oppfordret til å melde seg på via epost til markedsavdelingen, i tillegg til å sende inn navneforslag til skipet som Caverion skulle eie.

- Noen av navneforslagene vi har fått inn er Caverion RomSkip 1.0, Caverion Line, og April’s fools cruise, smiler Johansen.

Resten av pressemeldingen/aprilspøken var som følger...:

Caverion har over 17 000 ansatte i 12 land i Europa, og divisjonene i Danmark og Norge ble nylig slått sammen til én felles enhet.

Adm. direktør i Caverion Danmark-Norge, Knut Gaaserud, er fornøyd med tiltaket, og har allerede testet ut fasilitetene på båten.

- Vi vil nå få en fast møteplass på nøytral grunn, som vil gjøre det enklere for oss å dele beste praksis innen vår business mix for teknisk installasjoner og vedlikehold, store prosjekter, og managed services, og utvikling av våre konsepter. I tillegg kan vi benytte denne arenaen til møter med våre kunder, sier Gaaserud.

Head of Travel Norway for Stena Line, Ole Herman Kjernsby, ser frem til et langsiktig samarbeid.

- Vi skal sørge for flotte møtefasiliteter for Caverion gjennom de neste 12 månedene, og med deres tilstedeværelse i 12 europeiske land ser vi ikke bort i fra at samarbeidet kan bli utvidet ytterligere.