Victoria Rahlff kommer fra stillingen som nordisk markedsdirektør hos Grundfos, der hun også var salgsdirektør for VVS salget i Norge.

Victoria har 20 års ledererfaring med fundament i salg, markedsføring og forretningsutvikling i multinasjonale selskaper, som Schneider Electric og General Electric både i Norge, Danmark og Europa. Hun er utdannet innen økonomistyring og IT, har en MBA og er DNCF sertifisert NLP-Coach.

Victoria Rahlff flyttet sammen med sin danske familie som inneholder mann og to barn til Norge og Oslo for syv år siden.
- Hun og familien trives utmerket i Norge, og som hun selv sier med glimt i øyet ’dere får sparke meg ut, jeg reiser ikke frivillig ut av Norge igjen’. Hun er en meget sporty, sprudlende og energisk dame som er glad i å gå i skog og mark, sommer som vinter. Sosialt samvær og musikk står også høyt i kurs. Så hun passer perfekt i vår organisasjon, sier markedssjef Rune Østvold i Xylem Norge AS i en pressemelding.

- I den korte tiden som har gått siden vi hadde gleden av å hilse på Victoria for første gang, har hun gjort seg meget bemerket innad i bedriften allerede. Hun har vært på besøk på alle våre filialer i vårt langstrakte land, hos kunder og på anlegg, og gjort seg godt kjent med så og si alle sine nye kollegaer. Hun er dypt interessert i både vår kultur innen Xylem og er opptatt av å ivareta vårt gode arbeidsmiljø som igjen vil sørge for at vi har kompetanse og trivsel til å sikre god kundebehandling.

- Vår nye direktør vil ha et skarpt øye med kontinuerlig å jobbe med lønnsom konkurransekraft - både i konsernet og lokalt, og å sikre fremtidig vekst og lønnsomhet for vår bedrift, avslutter Østvold i pressemeldingen.

Xylem opererer i et område med mange store utfordringer og markedsmuligheter innen vannsektoren. Det å ta vare på, transportere og behandle vannet på den beste og mest energieffektive måten, er noe som blir mer og mer viktig i fremtiden. Victoria har mange ideer og tanker om hvordan Xylem fortsatt skal være ledende innen sine områder fremover.