- Salg av viftekonvektorer gjør utvalget varmeprodukter enda større og mer komplett. Det er et flott produkt, som passer perfekt nå som flere og flere faser ut oljefyren til fordel for en varmepumpe, og trenger litt ekstra energi i tillegg til gamle radiatorer, forteller salgssjef Magnus Løvkvist.
– Våre viftekonvektorer er av typen SmartRad; et merke som tidligere har blitt solgt i Norge og som er godt kjent. Denne har nå blitt videreutviklet og er enda mer effektiv og energibesparende enn tidligere. Vi ser på dette som et komplement til våre varmepumper, men satser også på salg til større prosjekter hvor viftekonvektorer er en svært kostnadseffektiv varmebærer.

Lansering av en helt ny serie elektrokjeler
I tillegg til viftekonvektorer kommer CTC med en storstilt lansering av elektrokjeler.
- Våre elektrokjeler produseres av Osby Parca, som er CTCs søsterselskap i Enertech-gruppen. De siste årene har salget gått rett til været, og nå er det tid for å lansere en ny og moderne generasjon elektrokjeler, forteller salgssjefen. Blant annet har de nye kjelene touch-skjerm for brukervennlig styring, skjult rørføring, og hele designet er løftet for å passe til CTCs produktsortiment innen varmepumper, sier Løvkvist

CTC vil også vise frem sitt brede produktsortiment innen varme, med stort fokus på de nye inverterstyrte varmepumper som ble lansert i starten på 2016.
I tillegg blir det et bredt utvalg av akkumulatortanker og varmtvannsberedere å finne på standen.

CTC satser på kunnskap og fagmannen
Kunnskap er viktig og CTC har derfor valgt å kjøre to kurs under VVS-messa, i tillegg til et foredrag i VVS-dagenes felles seminarprogram. CTC sine kurs er åpne for alle, men det er begrenset antall plasser. Rørleggere og grossister kan melde seg på i forkant til CTC, eller direkte på stand D02-28


Temaet i felles seminarprogram:

Onsdag 14:00 - 14:20 Kan vi konkurrere med elektriker på pris for oppvarming av nybygg?
Vi gir deg tipsene for det beste innsalget for bygg hvor valget står mellom vannbåren varme og elektrisk oppvarming.


Onsdag og torsdag





 
12:00 - 14:00 CTC med innovative produkter for fremtiden
Produktkurs med fokus på inverterstyrte varmepumper, elektrokjeler med ny styring og energieffektive viftekonvektorer for det norske markedet.
Sted: 2. etasje over arrangørkontoret mellom hall C og hall D.