- Vi kan nå tilby to helt nye modeller med ny lekker design og komfort med varme om vinteren, kjøling om sommeren. I tillegg er de svært stillegående og designmessig er dette noe av det flotteste vi har levert av viftekonvektorer, sier markedssjef Per Erik Wilsbeck i Novema Kulde i en pressemelding.
- Dette er viftekonvektorer som trygt kan regnes som best-i-alt løsning for oppvarming, kjøling og avfuktning.  Med attraktiv design og slankhet (bare 12,9 cm dyp) betyr det at den kan gli inn i alle typer hjem. Som tilbehør kan nevnes kanaler for inn og ut ved kanalmontasje.

Modellen SLB/S kan henges på vegg eller utstyres med ben, og leveres med valgfri farge. SLB-modellen kan også monteres ved tak ved montasje av drypp-panne.

Saken fortsetter under bildet:


- Fra 1 kvartal 2013 lanserer vi også DC motorer med nye touchkontrollere. Begge typer vil være tilgjengelige. DC motorene som brukes på viftene har noe større dreiemoment, og dermed lavere energiforbruk noe som gir bedre regulering. Kombinert med lekkert design løfter det viftekonvektorens utseende, påpeker Wilsbeck i Novema Kulde.