- Forsommeren har derimot vært veldig positiv, og vi ser en hyggelig trend hvor varmtvannsberedere igjen øker i salget. Denne positiviteten skal vi ta med oss frem mot høsten hvor vi skal satse på varmtvann og gi rørleggerne nye og gode produkter”.

CTC Ferrofils eiere, britiske Enertech ltd, investerer i fabrikken på Årnes, og CTC satser nå for fullt på en ny produktserie for varmtvannsmarkedet. ”Vi kan si så mye som at det vil være en produktgruppe som vil ha god isolering, nytt design, og hvor vi også får beredere som ivaretar solenergien”, forteller Thore Sydtangen.

CTC har som kjent et bredt produktsortiment, og har de siste årene gått fra å fase ut de produktene som bruker fossil energi, til å lansere produkter som bruker fornybar energi.
- Fornybar, grønn energi er et område hvor CTC vil satse fremover, og alle nye produkter vil ha fokus på miljøet. Energiøkonomisering er kanskje et kjedelig ord, men det er fremdeles veldig viktig for både den vanlige forbruker og ansvarlige for næringsbygg, sier Sydtangen.

I tillegg til satsingen på varmtvann vil hele høsten bære preg av nyhet på nyhet i varmeproduktene til CTC. Sydtangen nevner blant annet:
- CTC lanserer en ny serie luft/vann varmepumper, EcoAir 400, som går ned til -22°C og har maks. turtemp over 60°C.

- Væske-vann varmepumpen EcoHeat får en oppgradering og kommer i ny utgave.

- Nye styresystemer med produktene EcoLogic Pro og EcoLogic Family gir mange nye styringsmuligheter. Med EcoLogic Pro er det nå mulig å kaskadekjøre opp til 10 varmepumper.

- Lansering av elkjelen EcoEl Pro.

- Vedkjelen CTC kommer nå i flere ulike størrelser.

- Multitanken for varme og varmtvann, CTC Zenith i550, kommer i ny og forbedret versjon.