- Vi håper og forventer at mange av de som sitter på gjerdet og ennå ikke har installert varmepumpe vil gjøre dette etter å ha sett på frokost-TV, sier daglig leder i Norsk Varmepumpeforening (NOVAP), Bård Baardsen til www.vvs-forum.no.

Bård Baardsen ser frem til å snakke om varmepumpenes mange fordeler for et bredt TV-publikum. ”Frokost TV” har god seeroppslutning.

- Varmepumper gir mange gevinster. De kan alle de 600 000 som nå har varmepumpe bekrefte. Varmepumper begynner faktisk å bli allemannseie i Norge, sier han.

NOVAP har aldri tidligere delta i ”Frokost-TV” på TV 2, men har vært med i TV 2s program ”TV2 hjelper deg” samt Forbrukerinspektørene (FBI) på NRK og Dagsrevyen. Det første programmet gjaldt en klagesak, mens FBI handlet om generell informasjon knyttet til varmepumper. Dagsrevyen rettet i sin tid søkelyset på høye strømpriser og det faktum at mange installerte varmepumper.

- Vi vil overfor fjernsynsseerne rette søkelyset mot fordelene en varmepumpe bringer med seg samt at det er viktig å satse på kvalitet siden vi har kaldt om vinteren. Viktig er det også at man benytter seg av en dyktig installatør, bemerker daglig leder i NOVAP, Bård Baardsen.

Det er importørene ABK og Ecoconsult som deltar i programmet sammen med Bård Baardsen.