-  I tillegg vil selvfølgelig fokuset være rettet mot forbrukeren, hvor vi ønsker å få spredt budskapet om hvor viktig det er å bruke riktige og godkjente håndverkere til våtrommet i boligen. Vi har konkurranser på standen og har blant annet det vanntette premiekameraet i miniquizen om BVN i akvariet.

FFV melder at de hittil i år har hatt størst pågang fra Byggmestere. Antall nye våtromsbedrifter som er godkjent hittil i år er hele 130, og av disse er rundt 85 firmaer byggmestere.

- Det er trist at Byggmesterforbundet og Murmesterforbundet meldte seg ut tidligere i år., sier Gulbrandsen.
- Men døren er fortsatt åpen så jeg håper vi kan samles rundt samme bord igjen. Jeg vil berømme samarbeidet med SINTEF som har en veldig stor upside, og som vi ønsker å fokusere enda mer på. Det styrker BVN som en merkevare, og gir oss tyngde i markedet som en viktig instans i forhold til våtromsproblematikken. 

FFV ønsker å vise gjennom sin deltagelse på BRD11 at de i høyeste grad er et oppegående winning team. Der kommer de blant annet til å informere om sine kurs, og sertifiseringstilbud, levende bilder om det nye BVN badet 2011, og ikke minst kommunisere med forbrukerne på jakt etter råd og hjelp som kan forhindre bygging av nye Marerittbad.

Under ser vi eieren av BVN-badet 2011 var på besøk under åpningsdagen av messen. han virker meget fornøyd og tilfreds med resultatet.