Korsbakken AS har i mange år nå satset på merkene Damixaog Newform og selskapet har hatt stor suksess. Disse merkene har ført til a Korsbakken AS har sikret seg betydelige markedsandeler i hele landet. Damixa har flere ganger vunnet internasjonale priser både for sitt funksjonelle og stilfulle design. Senest i våres ble hånddusjen, Contur Grande kåret til beste dusjopplevelse av bladet ”Vi Villa”.

Nå skal suksessen løftes videre. Tempe Vvs Senter i Trondheim er valgt ut til å bli den første butikken som får en slik ”shop in shop løsning”. Foretningen i Trondheim har stilt god plass til rådighet, slik at hele bredden av sortimentet kan fremvises profesjonelt og ryddig.

En annen opplevelse
- Slike varer som dette krever plass for at de skal bli godt synlig og prioritert, sier daglig leder i Kosbakken AS, Arne Korsbakken og daglig leder, Svein Asbjørnsen hos Vvs Tempe i Trondheim.

Saken fortsetter under bildet:

Daglig leder Svein Asbjørnsen i Tempe Vvs er stolt av at de er først ute med en slik butikk.

Det vil bli utstilt en rekke flotte designkraner i den nye butikken og utstillingen vil gi kundene en helt annen opplevelse enn det som er vanlig når det gjelder utstilling av tradisjonelle kraner.

- Vi viser med denne satsingen at vi våger å tenke nytt og stort. Med denne nye eksponeringen viser vi at armaturer skal selges på samme måte som eksklusive klokker selges hos urmakeren. Det handler om håndverk, design og kvalitet satt i system. Moderne armaturer skal ikke bare brukes til vask, men det er også en opplevelse av velvære, påpeker Arne Korsbakken.

Enormt salg
Tempe Vvs Senter AS i Trondheim har solgt merkene Damixa og Newform i alle år. De siste åene har forretningen opplevd en enorm vekst av designkraner og det er noe av bakgrunnen for at Korsbakken AS i første omgang satser på Tempe Vvs Senter AS når en slik nyhet skal lanseres.

- Vi registrerer med glede at trendene er slik at folk velger dyre og spennende armaturer fremfor billige volumprodukter. Vi gleder oss til å satser enda hardere på designkraner, sier daglig leder hos Tempe Vvs Senter AS , Svein Asbjørnsen.

Under åpningen av den nye forretningsmodellen 14. september vil Arne Korsbakken være tilstede sammen med salgssjef, Lars Korsbakken og distriktsansvarlig, Per Flaaten.

Daglig leder Arne Korsbakken.