- Med denne satsningen ønsker vi å befeste vår posisjon som faghandel i Tromsø. I motsetning til byggevarehandelen kan vi tilby både fagkunnskap og sørge for at utstyret monteres. Alt på ett og samme sted. I tillegg til våre 3 butikkmedarbeidere har vi ansatt 4 rørleggere og 2 snekkere i butikken som bare jobber med dette, sier daglig leder Bjørn André Holmen hos Åge Nilsen AS.

Den nye butikken er bygget opp i tråd med Varme & Bads butikkonsept. Butikken inneholder 23 komplette baderomsutstillinger i ulike stiler og prisklasser. Varme & Bad-butikken er den desidert største og mest innholdsrike i Tromsø.
-
Her skal alle kunne finne noe de liker, forteller Holmen.

I tillegg til VVS-utstyr inneholder butikken en 180 m2 innholdsrik Varmefag-avdeling med ovner og ildsteder. En teknisk avdeling med varmeløsninger kommer også senere i høst.

Butikken er flyttet fra Stakkevollveien til Ringveien, slik at hele bedriften med 57 medarbeidere nå er samlokalisert. Bedriften har hatt jevn vekst siden etableringen i 1957.

- Nå som både butikk og entreprenøravdelingen er i samme lokaler, kan vi dra enda mer veksler på kompetansen i firmaet. Den nye butikken blir også et godt verktøy for å betjene både privat- og bedriftskunder.

- Bedriften knyttes enda tettere sammen både faglig og sosialt. Det vil alle kundene våre ha glede av, avrunder Bjørn André Holmen.