Denne prestisjetunge prisen vurderer innsats og fremgang innen blant annet arbeidsmiljø, organisasjonskultur, læringsmiljø, psykologisk trygghet og strategiske partnerskap.

Suksess gjennom mangfold og inkludering
— Denne prisen går til oss alle. Jeg er så stolt, rørt og ydmyk! Dette er en anerkjennelse for den innsatsen alle våre fantastiske medarbeidere legger ned hver dag for å skape en inkluderende arbeidsplass. At en ekstern part evaluerer oss slik, forteller meg at vi virkelig er på rett vei, og det motiverer oss enda mer til å fortsette dette viktige arbeidet, sier Janne Marie Frogner, HR-direktør i Ahlsell Norge, i en pressemelding.

Virke legger stor vekt på at prisvinneren har demonstrert høyt nivå innen bærekraft og innovasjon, samtidig som de har inkludert kandidater fra utenforskapet inn i arbeidslivet. Ahlsells arbeid med å skape et trygt og inkluderende arbeidsmiljø, forankret i selskapets strategi og målsettinger, har vært sentralt for denne anerkjennelsen.

En vei mot fremtidens arbeidsliv
- Ahlsell har i mange år vært en ledende aktør innen sitt felt, og med denne prisen viser de at de også setter standarden for fremtidens arbeidsliv. Gjennom tett samarbeid med partnere og deres målrettede arbeid med inkludering, har Ahlsell skapt et mangfoldig og kompetent arbeidsmiljø som bidrar til innovasjon og bærekraft. 

- Prisen fra Virke er en tydelig anerkjennelse av dette viktige arbeidet, og gir motivasjon for å fortsette å jobbe for et inkluderende og bærekraftig arbeidsliv, skriver de avslutningsvis i pressemeldingen.