Arne Jeksrud har så å si jobbet i VVS-bransjen i hele sitt voksne liv. Han startet i rørleggervirksomheten til Larmerud VVS AS på Kolbotn, derfra gikk turen videre til vannverket i Ski kommune og senere til Heidenreich, hvor han var avdelingsleder i 10 år. Deretter jobbet han åtte år i Mercur VVS Entreprenør AS,  før de ble kjøpt opp av YIT AS i 2012. Der har Jeksrud jobbet som prosjektleder inntil nå. Jeksrud er ny produktsjef for Aquatherm produktene for kjøling og sprinkling i Armaturjonsson. .
- Det blir spennende å jobbe hos leverandøren av de produktene en har jobbet med lenge. Nå sitter vi bare på andre siden av bordet, sier Jeksrud.

Kenneth Riisa er utdannet rørlegger og har sin bakgrunn fra Oslo - Akershus Rørleggerbedrift AS (OAR). Riisa ble rørlegger i voksen alder, og jobbet til sammen syv år i OAR før han i en kort periode har vært innom butikkinnredningsbransjen. 
- Jeg har jobbet med de fleste oppgaver en rørlegger kan gjøre i OAR, så jeg føler jeg har en allsidig bakgrunn som kan bli til stor nytte i min nye jobb i Armaturjonsson. I tillegg har jeg brukt mye av produktene jeg nå skal jobbe med i min tidligere jobb. Det er en stor fordel, sier Riisa. Han er ansatt som produktsjef og skal jobbe med varme og sanitærproduktene til Armaturjonsson.

Siste mann inn på teamet er Viggo Kristoffersen. Han kommer fra Rørleggermester H P Gulliksen AS i Bærum utenfor Oslo, der han har jobbet i hele 22 år og var formann i bedriften.
- Føler jo at jeg har opparbeidet meg en viss kompetanse gjennom min jobb hos H P Gulliksen. Det er en liten familiebedrift, og der måtte man være
altmuligmann. Så jeg har god erfaring med både anbud, prosjektering og arbeid i felten, forteller Kristoffersen.

I Armaturjonsson skal Kristoffersen jobbe som teknisk inneselger, og hvor hans solide bransjeerfaring garantert vil komme til sin rett. Kristoffersen har både teknisk fagskole og mesterbrevskole.

Salgssjef Øyvind Christiansen i Armaturjonsson påpeker at nyansettelsene er helt nødvendig, og det kommer flere ganske så kjapt.
- Vi har en meget positiv utvikling og behovet for flere medarbeidere melder seg når omsetningen øker. Det er viktig at vi kan gi våre kunder den nødvendige support, og ikke minst ha trykket i markedet.